Friday, April 15, 2011


Eemaldasin autolt ka kõik üleliigsed kleepsud, mis eelnevate omanike poolt sinna pandud olid ja mis auto esteetilist välimust lagastasid. Kindlasti jäin ma ilma suurest kogusest hobujõududest, aga mis teha, ilu nõuab ohvreid. Veel nipet näpet tegemisi ning parandamisi sai tehtud ja mõningat on veel teha enne kui saab ülevaatusele minna.
Kaks velge olid sellised, keskelt mustaks värvitud ja küljed roostes. Mõnest kohast kumas alt kroomi ja tundus, et see on päris heas seisukorras seal all. Niisis nühkisin värvi ja rooste maha ning poleerisin erinevate puhastusvahenditega ja sain lõpuks päris asise velje (d). Kaks esimest velge olid ka korraliku roostetäppide kihi all, mis peale puhastamist ja poleerimist ka täitsa kenaks said. Eks nad läevad küll rooste varsti aga saab natuke kruisida vähemalt...ise olen rahul


Kuna toimivat motikat mul preagu ei ole sis tegelen pontuga vahepeal. Nädal tagasi sai teine talveunest üles aetud ning hing sisse puhutud. Täna jõudsin lõpuni kroomvelgede installimisega. Pontiaci originaalveljed pole just teab mis pärlid. Kroomveljed on minuarust nagu rusikas silma- auku sinna panna. Veljed leidsin kodust kuurialt, olid aegade jooksul tekkinud sinna.

No comments: