Friday, February 22, 2013

Harley

Tutvustaks enda uut projektikat natuke. 
Tegelt juba 28 september 2012 käisin tõin Leedust omale uue projekti masina. Tegemist 1990a. Harley Davidson Sportsteriga. Hetkel ei teagi öelda, kas on tegemist originaal 883 mootori, või siis moditud 1200 motoga. Masin ise on pärit Ameerikast California kandist ning üle elanud pisikese avarii. Kuna asi läheb jupitamiseks siis on tegemist suhtkoht mõnusa doonoriga. Plaanis on temast ehitada bobber tüüpi liikurmasin :) 
Esimene päev uues kodus...

Pool aastat on möödas ning pole kooli, maja remondi ja töölkäimise kõrvalt eriti miskit jõudnudki teha. Vaikselt olen mõtteid mõlgutanud ja juppe muretsenud. USA ebayst sai peale tsikli ostu kohe esihark ära tellitud, mis peale 2,5 kuud ootamist uue aasta alguses kohale jõudis.
Tegemis DNA 4 under Springer esihargiga, mis on kõige lühem saadaolev.


Üks toredamaid tegevusi oli harley arvelesaamise saaga. Väga pikalt ei taha vanduma hakata, kuna tänaseks päevaks on viha juba nende idikatest bürokraatide vastu lahtunud. Aga igasahes 3 korda tuli ajukääbikute büroos käia, enne kui masina lõpuks arvele sain. Põhjused miks tagasi saadeti olid lihtsalt naeruväärsed ja lähtusid sellest, kuidas ametnikul hetkel tuju oli... !"#¤%&/()..
Arvele igastahes asi lõpuks sai ja peab rahul olema.


No comments: